Slider

Автовоз до Германия и обратно Гарант Ауто

Ако искате да си осигурите интензивен и сигурен превоз с Автовоз до Германия – ние от Гарант Ауто сме тук за Вас. Предлагаме транспортни услуги с Автовоз до Германия два пъти седмично, като можем да транспортираме вашата авто и мото техника или друг товар. Както отбелязахме, нашите Автовози пътуват за Германия два пъти седмично, по маршрут: България – Румъния – Словакия – Чехия – Германия и обратно през Германия – Белгия – Холандия – Австрия – Унгария – Румъния – България. Нашата амбиция за цялостното развитие на фирмата ни е пряко свързана със задоволяване на нуждите и изискванията на нашите клиенти. Това е и основната причина да се стараем да поддържаме техниката и сайтът ни на едно доста високо ниво. На базата на тази наша амбиция сме изградили и нашето мото – “ В света има място за всеки бизнес, който се грижи за своите клиенти! “.

Като комплимент към Вас – нашите клиенти, ние ще бъдем винаги на разположение за вашите въпроси по телефона, като можете да ни пишете и в контактната ни форма, посочена в сайта. Идеята на екипа ни е да създадем силна култура на обслужване на клиентите, която не може да бъде копирана и сме с ясната представа, че нашето отношение към Вас е възвращаемо към нас.

Това, за което можем да Ви дадем стопроцентова гаранция е :

Транспортни услуги с Автовоз до Германия

Абсолютно винаги информираме нашите клиенти за състоянието на техния товар, като издаваме ЧМР и фактури с ДДС.

Поемаме отговорност към болни и трудноподвижни хора и поради тази причина сме осигурили специализиран медицински транспорт. Относно пренасянето на тленни останки сме се погрижили да оборудваме обособена за целта линейка. Частната линейка е винаги на ваше разположение и може да се възползвате от услугите без значение кой ден от седмицата или месеца е. 

Имайки предвид разстоянието, вида на моторното превозно средство и стойността му формираме заплащането, като то се извършва при пристигане на самия автомобил. Както споменахме вече, то също е съобразено само и единствено в полза на Вас – клиентите ни.

За да заявите поръчка може да се свържете с нас на посочения телефон в сайта ни. И на последно място, но не по значение, екипът на Гарант Ауто Ви обещава, че Вие – нашите клиенти винаги ще бъдете част от решението на всеки проблем, а не причина за него, защото знаем, че са нужни месеци да се намери качествен клиент и секунди, за да се загуби като такъв.

Също така предлагаме и транспорт с автовоз до Италия.