Slider

Автовоз до Милано, Италия всяка седмица

Ние от Гарант Ауто  Ви предлагаме експедитивен и гарантиран превоз  с Автовоз за вашата авто и мото техника или друг товар до и от Милано, Италия. Ежеседмично нашите  Автовози  на Гарант Ауто отпътуват от България и Италия и обратно, по маршрут: България – Сърбия – Хърватска – Словения – Италия. Транспортните ни услуги са свързани единствено и само с удовлетворяването на нуждите и изискванията на нашите клиенти. Именно поради тази причина, ние непрекъснато се опитваме да подобряваме качеството на обслужване на клиентите ни, като инвестираме в нова техника и добре поддържан и интуитивен сайт. Въз основа на това, ние от “Гарант Ауто “ ще се постараем да предоставим най-изгодният за Вас транспорт. Нашето мото е и винаги ще бъде : “ Ангажираност към обслужването на нашите клиенти! “ На база на това, винаги ще бъдем на разположение за вашите запитвания по телефона или електронната ни поща, като основната ни цел е бързото и качествено отговаряне на вашите въпроси. Освен това, Вие винаги ще имате правото и възможността да се свържете с управителя на нашата фирма. Нашия екип знаем, че честността се е ценила винаги и отношението с клиентите ни не е изключение. Имайте  предвид, че вашият комфорт винаги ще бъде на първо място за нас.

Това, което можем да Ви гарантираме е:

Транспортни услуги с Автовоз до Италия

Всеки курс до и от Милано може спокойно да бъде следен всеки ден – винаги може да получите точна информация за състоянието на вашия товар. Международната товарителница, която служи за точно и срочно доставена пратка, а именно ЧМР ще бъде издадена лично от нас, а освен това издаваме и фактури с ДДС.

За пренасянето на тленни останки сме се погрижили да оборудваме специализирана линейка, която да извърши дейността. Специализиран медицински транспорт на болни и трудно подвижни хора.

Заплащането се определя въз основа на разстоянието, вида на моторното превозно средство и стойността му, като се извършва при пристигне на самият автомобил. Погрижили сме се то да бъде фиксирано в полза само и единствено на Вас – нашите клиенти.

За да направите поръчка за превоз на товари до Милано, Италия и обратно може да се свържете с нас на посоченият телефон в сайта ни. И запомнете – нашата идея е да работим в партньорство с нашите клиенти. Времето е пари – Гарант Ауто – Автовоз Ви спестява и двете. 

Също така предлагаме и транспорт с автовоз до Германия.